utorak, ožujka 04, 2008

[REVIEW][SINGLE]Ami Suzuki - FREE FREE/SUPER MUSIC MAKER














FREE FREE/SUPER MUSIC MAKER je 12. singl Ami Suzukiu sklopu avex traxa.Izdan je 22.8.2007. To je double A-side singl u kojem je Ami surađivala sa Yasutaka Nakatom.

FREE FREE mi je kao singl privukao pažnju front cover koji je stvarno predobar (nisam vidila boljeg front cover bilo kojeg drugog CD-a već duže vrijeme).

Kada gledate cover jednostavno možete pogoditi kakva je i pjesma FREE FREE. Nemogu vjerovati da mi je jedna pjesma ovakve vrste zapela za oko(bolje rečeno za uši).Naime, ova pjesma je vrsta club - electronic žanra glazbe,koju nikako nisam voljela.Ali ova pjesma je stvarno catchy i predobra za plesati.Volim sve robotičke glasove u pjesmi a ono što je najbolje u ovoj pjesmi je kada glazba odjednom prestane i Amin robotizirani glas kaže "I breathe to set me free" (NOTE: možda i kaže "I believe you set me free",nisam sigurna),u kojoj ima engrisha kao što sami možete vidjeti ali toga ima u skoro svakoj japanskoj pjesmi koja ima engleske riječi.
Zbog ove pjesme sada stvarno poštujem ovakvu vrstu glazbe.

OCJENA PJESME: 10/10

A sa druge strane, SUPER MUSIC MAKER je blago rečeno čudna pjesma.Dobro je za spomenuti da je Ami Suzuki Techno,Eurobeat,Club,pop i electronic,tako da mi se skoro i ne sviđa niti jedna pjesma više.Ova je pjesma ništa više nego jedna od onih koje pokušavam izbjegavati,jer imaju stvarno toliko izelektroliziranu glazbu da je to za poludjet i ne vidim sebe da bih slušala takve stvari.
EDIT: Obožavam ovu pjesmu,zabavna je kao i FREE FREE.

OCJENA PJESME: 10/10

Ovo je jedini singl od Ami kojeg volim (tj. jedna pjesma),ali zbog tog singla Ami je ostavila jednu veliku pozitivnu sliku iza sebe.

OVERALL OCJENA: 10/10


Nema komentara: