četvrtak, kolovoza 09, 2012

[SINGLE]JASMINE - Best Partner





















Best Partner je 8. singl JASMINE, izdan 25.7.2012.

A-strana singla, Best Partner, je kao i očekivano tek još jedno savršeno R'n'B djelo kojeg nam je JASMINE predstavila skoro pa nakon cijele jedne godine čekanja nakon singla "ONLY YOU". Best Partner me po tematici najviše podsjeća na već spomenuti prethodni singl, te na pjesmu "dear my friend" sa njenog prvog albuma. Štoviše, ova pjesma ima nekako agresivniju atmosferu te zvuči veoma snažno. Riječi su dirljive i zajedno sa odličnom kompozicijom pjesme stvaraju tek još jedno remek djelo od ove relativno nove, ali i prekomjerno talentirane izvođačice. Spot je također njen najbolji jer su u njemu zapravo nešto događa te podupire pjesmu i njeno značenje. Svaka čast na ovome, JASMINE!

OCJENA PJESME: 20/20

Slijedi b-strana sa nazivom B*TCH*S. Nisam znala što mogu očekivati sa ovakvim nazivom, no nije me nimalo začudilo to što je JASMINE eventualno nazvala jednu od svojih pjesama sa tako grubim nazivom. Ova b-strana ima veoma jaki beat koji zvuči pomalo kao dub-step. Na prvih par slušanja nisam baš bila previše očarana ali kasnije je postala dosta slušljiva, iako je nekako plitka ako je usporedimo sa A-stranom. No JASMINE je imala ovakvih pjesama i prije, te većinom uživam u njima jer nisu previše cheesy. Dosta obožavatelja misli da je ovo trebala biti A-strana ali ja to iskreno ne vidim i sretna sam što nije tako. Na žalost, nema tu neku čar (ili ju barem nisam još otkrila) da me uvuče u atmosferu,te iako mogu uživati u njoj, zna biti pomalo dosadna.

OCJENA PJESME: 10/10

I zadnja b-strana, Touch me on the Beach je malo veće razočaranje od prethodne. Tematika je slična kao i prethodnoj, samo što je ova pjesma dosta više cheesy (pogotovo sa tim užasnim otvaranjem pjesme). Također, melodija verse-a me jako podsjeća na neku drugu pjesmu, no nemogu se sjetiti koju. Ako netko zna odgovor, molim vas da napišete u komentarima (ne vidim da će se to dogoditi, ali svejedno). Sve u svemu pjesma nije ništa posebno, i nekako se nadam da neće biti na albumu.

OCJENA PJESME: 10/10

Ovaj singl nije bio toliko veliko razočaranje kao što izgleda, A-strana je brilijantna i sve što bi očekivala od JASMINE, no B-strane su mogle biti puno bolje i kreativnije. Singl je sasvim solidan ako volite „mindless“ slušasnje, te nije baš nešto u što se možete uživiti i osjetiti pravu moć glazbe. Naravno, to nikako ne vrijedi za prelijepu A-stranu zbog koje preporučujem ovaj singl.

OVERALL OCJENA: 10/10


Nema komentara: