nedjelja, listopada 11, 2009

[SINGLE]alan - Sora Uta

























Sora Uta je 4. singl alan, izdan 13.8.2008. Dospjeo je na 34. mjesto na Oricon Charts.

Još više tradicionalno inspirirana pjesma od alan je Sora Uta, koja je veoma up-beat za razliku većine ostalih pjesama od nje. Predstavlja nebo, i stvarno obožavam cijelu atmosferu pjesme. Refren je savršen, i cijela pjesma djeluje ohrabrujuće zbog riječi. Nekada kada je slušam dobijem osjećaj da je nekako napeta i dosta agresivna, ali je stvarno odlična pjesma za predstavljanje neba i tradicionalni instrumenti to lijepo pokazuju. Totalno obožavam ovu pjesmu, pogotovo zbog predobre kompozicije i cijele teme pjesme.

OCJENA PJESME: 10/10

B-strana ovog singla je My Stage. Ovo je za sada jedina pjesma od alan koja je skroz opuštena i većinom pop-zabavna pjesma. I stvarno mogu reći da treba izdati još ovakvih pjesama. Sve u pjesmi je stvarno prezabavno, refren, verse-i, glazba... Ovo je inaće lagana i veoma vesela pjesmica za slušanje na ljeto, jer to se naglašuje u pjesmi riječima, koje su stvarno preslatke. Ovo je jedna od odličnih B-strana alan, ali sigurno treba imati više ovakvih pjesama.

OCJENA PJESME: 10/10

Ovaj singl je bio stvarno besprijekoran, sa obadvije upbeat savršene pjesme, zasljepljujuće lijepim coverima, više nemam ništa za reći osim da singl stvarno lijepo predstavlja svoju temu - nebo.

OVERALL OCJENA: 10/10

Nema komentara: